lördag 30 juni 2018

Semester, packkaos, märkeskille

Semestern har börjat, hurra hurra hurra!!! Sju veckor utan skola, jobb och förskola. Inte lär det bli särdeles lungt, men säkert härligt ändå.

I eftermiddag går flyget till München, och efter en övernattning där vidare till Barcelona imorgon. Där väntar en vecka med bad, bus med kompisarna Teodor och Agnes, god mat och lite fotboll, tänker jag mig. Kanske kan finnas möjlighet att träna och läsa lite bok också.

Så just nu pågår projekt packning. Jaja, det är ju i alla fall ingen vintersemester, med alla prylar och klädlager det innebär, vi ska på. Men ändå, VAR är Ariel-badbollen? Var har alla solkrämer tagit vägen? Nej Klara, du behöver inte ha med dig sju my-lite-ponnisar, och deras slott får defenitivt stanna hemma, and so on.

I detta kaos kräver ändå Villes insats på simskolan en stor gnutta uppmärksamhet. Varje dag i två veckor har han kämpat, han har tydligen inte riktigt koll på bröstsimmet ännu, men ryggsim går bra i 200 meter. Och att hoppa från trean utan puffar är tydligen knappt ens något man behöver nämna för mamma och pappa, lätt som en plätt liksom. 


Fyra märken blev det. Någon sorts haj, silverfisk + groda och simborgarmärket. Omme är inte nöjd:

-Buhuuuu, jag vill också ha märken

Mamma: Du får ta det när du är en stor kille och lär dig simma.

- JAG ÄR EN STOR KILLE!!


Åter till packningen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar