fredag 22 september 2017

Vabb och skridskoskola

Lilla argsinta Omme har varit hemma hela veckan. Jag har varit i Östersund, på tjänsteresa och spanat på skidstjärnor, så mest är det pappa som har fått parera utbrott. Ont i örat, feber och allmän misär. Mommomoffa ryckte in igår och idag var det min tur.

Vi har varit på kondis och åkt buss hem. Svårslaget.

Klara har kommit på att det är värsta bästa grejen att stanna hemma när någon av brorsorna är sjuk. Kondis idag och våfflor och pannkakor i Humla igår. 


Lite glass på det och det finns ju verkligen ingen anledning att gå till föris. Ja det skulle väl vara Ommes humör i så fall.


Igår började skridskoskolan. Klara tyckte det var fantastiskt. Ville var mer skeptisk, kanske för att han var enda killen. Konståkningsklubben som håller i det.

Flickorna, dvs ledarna, höll i Klara hela träningen. Ville, i röd jacka på bilden, kan åka ganska bra sedan hockeyn förra året och fick flytta upp en grupp nästan direkt.

Nu laddar vi för badhuset i eftermiddag med Olle (och Maja) + David. Snälla Gun tar med Ville upp så vi slipper gå ner och hämta honom på skolan först. Hon har erbjudit sig att hjälpa mig med barnen inne i badhuset också, en förutsättning för att jag ska kunna gå själv med alla tre. Gun är fantastisk.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar