fredag 21 juli 2017

Semester för barn och vuxna

Barnen åkte till mommomoffa på semester och verkar ha haft det himla bra! Det uttrycks önskemål om att åka tillbaks på studs. Vi ska ge mommomoffa chansen att vila upp sig lite först dock.

Inte konstigt att Humla är populärt. Se bara vad mycket kul de hittar på.
Forntidsbyn.
Lilla farbror Omme och Ville tar igen sig.

Föräldrarna fick både barnvakt och lån av husbil, värsta bästa grejen ju! Vi åkte till Landskrona och Ven och hade tre fantastiska dagar. Avslutade med ett stopp i Ullared och fyndade julklappar och adventssnöreattiraljer. Inte lika fantastiskt, men bra att ha gjort. När vi kom hem rätt sent igår kväll bara sprutade det energi, tänk vad några dagars semester kan göra.

Ny gjutjärnsgryta blev det i Skepshult.
Väldigt fint koloniområde i Landskrona. 
(det var alltså meningen att man skulle gå in i den här trädgården). Jag lärde mig hur stockrosor ser ut.

Vi parkerade fint i en hamn

Ven. Så fint. Vi cyklade runt ön, vi och minst 1000 andra turister. Men det gjorde inget att vi inte var själva. Vi lyckades på något sätt ta andra vägar än den stora massan.


Vi hann också med ett besök på rullskidsspecialisten i Landskrona. Jag fick nya pjäxor, jag har kört på de gamla i tjugo år så tyckte att det kanske var på tiden. Notera också den proffsiga hjälmen  och handskarna. Synd bara att min kompetens på skidorna inte riktigt motsvarar utrustningen. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar